Военната помощ за Украйна предизвика скандал в Парламента. Това е режисиран

...
Военната помощ за Украйна предизвика скандал в Парламента. Това е режисиран
Коментари Харесай

Ива Дойчинова: Никой не иска нашето оръжие в момента, но за него народът трябва да реши

Военната помощ за Украйна провокира скандал в Парламента. 

" Това е режисиран скандал от партия " Възраждане ", която непрекъснато подвига кавги, жужи и прави крайни изказвания. Този предопределен за България въпрос не е на дневен ред. Нито Зеленски, нито Европейски Съюз, нито пакта, нито американския представител, който беше тук, поискаха такова нещо.

Това са два законопроекта, които са импортирани от ГЕРБ и Демократична България, които не са на дневен ред - нито на българите, нито на Парламента. Решението дали България да даде военна помощ, не е политическо, то би трябвало да бъде държавническо.

Първият е ориста на генерации българи, в случай че България гласоподава. Балгарският парламент би трябвало да реши. Трябва да попитаме българската защита кой ще пази небето на България, какво е дистанцията, в случай че една съветска ракета се изстреля към България и дали сили на НАТО могат да й противодестват. Тук приказваме за живота и ориста на България сега и никой не трябва да си прави подигравка и цирк с това.

Г-жа Митрофанова качи на уеб страницата на съветското посолство едни ракети, неизвестно за какво, Русия от неприятелска страна, ще ни постави в лист с враговете. До 1944 година над България са изляти толкоз бомби, че има над 12 900 разрушени жилищни здания, жертви и изчезнали, тъй като България е била в сгода на друга мощ. Ние сме създали най-важното - осъждаме експанзията, оказваме филантропична помощ, в случай че ни се предложи отбрана, можем да мислим какво да дадем и това би трябвало да го реши народът на България. Българският народ споделя " Не "...това са ненужни кавги... " - сподели по Нова тв журналистката Ива Дойчинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР